Viktigt att engagera sig i samhället

Bor man i Umeå vill man bidra till ett bättre Umeå. Har man verksamhet i Norrköping vill man att Norrköping ska stärkas som stad. Samma tankar tänks förstås i Luleå, Göteborg, Karlstad, Västerås… Kort sagt: alla strävar efter ett bättre samhälle.

Henrik Åström, vd för Fastighetssnabben, slår fast:
– Det är viktigt att alla hjälps åt för att skapa ett bättre samhälle. Privatpersoner, politiker, organisationer och förstås vi företag.
Som gammal lagspelare vet han hur laget – inom idrott, företag, samhälle – med sina olika styrkor och svagheter gemensamt kan uträtta stordåd.
Fastighetssnabben bidrar på olika sätt i de orter som man verkar i. Bland medarbetarna finns ett stort engagemang i föreningar och organisationer som gärna vill få stöttning på olika sätt.
Ibland stora insatser, ibland mindre.
– I Gävle, där huvudkontoret ligger och företaget startade, har vi ett sedan länge pågående samarbete med Gefle IF Fotboll kring deras sociala hållbarhetsprogram som går under namnet Ett Bättre Gävle, berättar Henrik Åström.
Nu har det samarbetet stärkts.
Daniel Kraft, klubbchef för Gefle IF Fotboll, säger:
– Att Fastighetssnabben har gått in som officiell partner i Ett Bättre Gävle betyder mycket för att vi ska få in både kompetens och resurser för att kunna utveckla och utöka vårt arbete. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa ett bättre lokalsamhälle för våra invånare i Gävle.
Daniel Kraft betonar vikten av långvariga samarbeten.
– Vi söker partners som vill vara med och utveckla arbetet vi inom ramen för Ett Bättre Gävle. För att detta ska bli framgångsrikt behöver alla inblandade parter lära känna varandra för att vi ska nå bästa resultat. Detta sker inte över en natt utan det krävs att vi jobbar långsiktigt och med en bra gemensam strategi. Att Fastighetssnabben och övriga partners kan vara med och bidra till att vi får ett mer jämlikt, hälsosamt och hållbart lokalsamhälle känns stort. Vi vill få till permanenta resultat för de grupper vi jobbar med, säger han.
Henrik Åström är inne på samma linje:
– Långsiktigheten är viktig även för oss. Vårt samarbete har innehållit allt från aktiviteter på skollov och en satsning på att utbilda unga domare till att nu bli officiell partner.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto