Fastighetsnabben växer och flyttar

Fastighetssnabben har under flera år växt kraftigt och räknar med att den positiva utvecklingen ska fortsätta både i Gävle och runt om i landet. Därför väljer man nu att flytta huvudkontoret till nya lokaler.

– De blir moderna och anpassade för verksamheten och därmed ett lyft för alla nuvarande medarbetare och det är naturligtvis även positivt vid rekrytering av nya. Vi pratar mycket om ett hållbart arbetsliv och då är en bra fysisk arbetsplats en grundförutsättning. Med fräscha och effektiva lokaler där vi även genom en del co-working ytor ser en möjlighet att komma nära våra kunder och samarbetspartners skapas dessutom förutsättningar att växa ytterligare, säger vd Henrik Åström.

Upplandsgatan 6 i Gävle blir den nya adressen.

Under en tid har Fastighetssnabben tittat efter nya och lämpliga lokaler. Det angenäma problemet kommer av att expansionen gjort att de befintliga lokalerna på Kanalvägen, där man haft basen sedan 2005, helt enkelt blivit för små.

Nyligen fick företaget för sextonde gången utmärkelsen FramFör-företag. Utmärkelsen tilldelas framgångsrika företag i Gästrikland som ska ha god ekonomi, sund personalpolitik och framtidsvisioner.

– Att ha fått utmärkelsen så många år i rad är vi stolta över. Men vi lutar oss inte tillbaka utan räknar med att vår expansion ska fortsätta, säger Henrik Åström. De nya lokalerna spelar en viktig roll i framtidsarbetet.

Fastighetsbolaget NP3 äger fastigheten och Jens Lennefeldt, Affärschef Syd inom NP3, kommenterar:

– Vi är glada över att hjälpa vår långvariga samarbetspartner Fastighetssnabben att fortsätta utveckla sin verksamhet genom ett nytt och modernt huvudkontor. Vi har varit varandras kunder länge och ser fram mot att fortsätta samarbetet i många år till.

 

 

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto