Vi växer i västra Sverige!

– Vi öppnar nu ett större kontor i Göteborg med mindre lokalkontor i Borås, Uddevalla och Lysekil. Det känns spännande att vi nu tar klivet in i västra Sverige också, säger Henrik Åström, vd för Fastighetsnabben.

Vi har nu över 280 anställda på 24 orter runt hela Sverige.

– Bakgrunden till etableringen i västra Sverige är ett nytt avtal med Hemsö, en av landets ledande ägare av samhällsfastigheter, där vi nu ska förvalta och sköta 260 000 kvadratmeter i väst. I ungefär samma veva förlängde Hemsö ett stort avtal där vi förvaltar och sköter samhällsfastigheter i Luleå, Umeå, Gävle, Uppsala, Västerås, Norrköping, Linköping, Nyköping och på Gotland, berättar Henrik Åström.

Han ser både det förlängda avtalet och det nya som ett kvitto på Fastighetssnabbens arbetssätt.

– Det är ett tydligt tecken på att vi lyckas med det som var och en av alla våra medarbetare gör varje dag. Det ger en långsiktig stabilitet som vi kan bygga vidare från.

Och på tal om att bygga vidare.

– När vi nu ger oss in i en ny del av landet, och från 1 januari 2022 är på plats med ett tiotal medarbetare i ett första skede, så vill vi så klart hitta fler möjligheter att växa både med befintliga kunder och med nya, säger Henrik Åström.

Driton Kelmendi, inköpsansvarig och ombud på Hemsö, kommenterar:

– Vi ser en styrka i att Fastighetssnabbens har erfarenhet av att arbeta med samhällsfastigheter. De presenterade ett helhetsperspektiv för entreprenaden med stort fokus på entreprenadens målsättningar utan att tänja på den lokala närvaron. Jag ser Fastighetssnabben som lösningsorienterade. Det finns en tydlig och gemensam målbild och ett partnerskap i vårt samarbete. Genom hållbar förvaltning stärker Hemsö ryggraden i samhället, så att vi alla står stadigare inför morgonadagens utmaningar.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto