Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

För oss är det en inbjudande arbetsmiljö där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade. Det är möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Det är förebyggande friskvård och balans mellan jobb och fritid. Och det är en härlig stämning och sammanhållning mellan arbetskamrater. Det här är den slags arbetsplats vi erbjuder våra anställda.

Här ser du de tjänster som vi söker just nu. Låter det som det passar för dig – läs mer och skicka in din intresseanmälan.

Vi kanske kan erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Tre personer som ser glada ut

Vi utbildar dig i vår FS-akademi

FS-akademin är vår egen utbildningsverksamhet. Där skapar vi förutsättningar för att våra medarbetare, inom respektive yrkesroll, ska lära sig det som krävs för att leverera med hög kvalitet till våra kunder. Lärandet sker genom olika former av undervisning, tillgång till läromedel i form av texter och filmer samt möjlighet att följa med någon kollega som redan lärt sig.

Vi kan skapa rätt förutsättningar för lärande genom vår akademi. Men att faktiskt lära sig … det är varje medarbetares eget ansvar. Vi söker därför medvetet efter nya medarbetare som förstår att driva och ta ansvar för sitt eget lärande.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto