För Henrik är lagandan viktig

Henrik Åström sökte ett jobb som receptionist på Fastighets­snabben för tolv år sedan. Nyligen ut­sågs han till vice vd …

– Om någon hade sagt det när jag sökte jobbet hade jag inte trott det, skrattar han, men jag minns att Bengt Nises ringde efter intervjun och erbjöd mig jobbet. Han visste inte riktigt vad jag skulle göra men han sa att de tyckte att jag kändes som en bra kille.

Arbetet de första åren var väldigt varierat.
– Då var vi en väldigt liten organisation jämfört med idag, bara sju på kontoret. Mina främsta uppgifter var energiuppföljningsarbete, förvaltar­stöd och it­-avdelning.

Men det var då. Som vice vd handlar mycket om att blicka framåt. – De viktigaste framtidsfrågorna för företaget är att fortsätta jobba hårt med vår leverans. Fastighetssnabben ska ha samma kvalitet på leveransen till kunden oavsett vilken ort vi befinner oss på. Sedan är det såklart kunden som ska vara i centrum. Vad vill kunden ha nu? Vad vill kunden ha i fram­tiden? Det avgör hur vår leverans utvecklas och förändras.

Han brinner för företagskulturen.
– Jag har sysslat med lagidrott i hela mitt liv och kan identifiera mig med samma typ av gemenskap och engagemang som vi har. Det viktiga, precis som i ett lag, är att alla förstår att de har en viktig roll i Fastighetssnabben varje dag. Det är något som jag bär med mig och ska försöka fortsätta jobba vidare med ihop med kollegorna.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto