Teknisk förvaltning

Inom vår tekniska förvaltning ryms flera verksamheter. Vi hanterar och säkerställer att myndighets­besiktningar genomförs i rätt tid. Kontroll av leverantörs­fakturor, projektledning, systematiskt brandskyddsarbete och de särskilda rutiner som gäller kring säkerhetsklassade byggnader är andra områden vi gärna tar hand om.

Vi har nära samarbeten med ackrediterade besiktningsföretag och lämnar alltid en aktuell bild i vår kundportal kring statusen på myndighetsbesiktningarna. Exempel på besiktningspliktiga objekt är OVK, lyft (hiss, travers, rulltrappa mm), maskindrivna portar, tryckkärl, trycksatta anläggningar, CFC-kontroll, brandlarm, sprinkler, oljetank och högspänning.

Kontroll av leverantörsfakturor kan spara pengar. Vi kontrollerar och ifrågasätter både avtal och fakturor. Genom effektiva digitaliserade processer hjälper vi våra kunder att få kontroll på fastigheternas kostnader.

Vi har stor erfarenhet av och kompetens inom projekt­ledning. Om ni saknar egna resurser kan ni hyra in pro­jekt­ledare från oss, exempelvis för bygg- och installationsprojekt.

Att systematiskt förebygga brand är en lagstadgad skyldig­het för fastighetsägare. Fastighetssnabben har väl utarbetade rutiner för att identifiera och genomföra det som krävs för att leva upp till kraven.

Säkerhetsklassade byggnader ställer särskilda krav. Vi har gedigen erfarenhet och utarbetade rutiner för den typen av fastigheter.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto