Bild på Six-10 som är en robot för att underlätta monotona arbeten.

Kundprofilerad felanmälan

Vi vill underlätta för våra kunders hyresgäster! Därför har vi tagit fram en lösning för felanmälan som kan appliceras direkt på kundens hemsida. För att hyresgästen ska uppleva att dialogen sker med fastighetsägaren, och inte en extern part, är lösningen utformad efter kundens grafiska identitet.

Kundanpassat formulär
Hyresgästen gör sin felanmälan i ett anpassat formulär på hemsidan. Direkt när anmälan är ifylld skickas ärendet, utan fördröjning, till en arbetsorder av vår robot Six-10. Six-10 är tillgänglig alla tider på dygnet vilket gör att hanteringen görs i realtid. Dessutom minimeras risken för fel när en robot gör jobbet. I de flesta fall kan Six-10 kopplas ihop med kundens egna system för att, till exempel, hämta information och rapportera status på ärenden.

Lättillgängliga kontaktuppgifter
Utöver det anpassade formuläret kan vi, med hjälp av en widget på hemsidan, ge hyresgästerna en snabb kontaktväg. Denna widget syns oavsett var på hemsidan man befinner sig och innehåller kontaktuppgifter för felanmälan. Dessa uppgifter styrs till den e-postadress och det telefonnummer som kunden önskar.

Viktig återkoppling
Så fort en felanmälan är skickad får hyresgästen ett automatgenererat svar via e-post. Det kan vara en bekräftelse om att ärendet har tagits emot samt innehålla kontaktuppgifter för att få mer information eller kontakt. När ärendet är påbörjat kan hyresgästen få meddelanden om status/åtgärder, eventuella kostnader samt information om när ärendet är avslutat. Frågor från hyresgästen besvaras genom samma e-postfunktion. Fastighetsägaren anpassar vad som kommuniceras med kunden och vilka kontaktvägar som önskas.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto