FS_webb_MagnusForssen

Magnus Forssén

Platschef Umeå / SkellefteåMejla010-130 86 51

Lägg till i adressboken

Klicka här för felanmälan

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Umeå och Skellefteå

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel som verkligen lönar sig – det är Fastighetssnabbens löfte till alla fastighetsägare i Umeå och Skellefteå med omnejd. Med oss får ni en engagerad och tillgänglig partner som förenar modern teknik med gedigen erfarenhet. Med helhetstänkande och djup kunskap inom drift, förvaltning och ekonomi optimerar vi våra kunders fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning. Utmana oss gärna – det lönar sig!

Fastighetssnabben har en stark driftorganisation med drygt 15 medarbetare i Umeå och Skellefteå. Vi sköter idag ca 250 000 kvm med en organisation som är sammansatt för att klara alla slags uppdrag som ska kunna växa i takt med att nya uppdrag kommer in. Vi är övertygade om att vi kommer att ha en fortsatt stark tillväxt i regionen och därför försöker vi ligga steget före när det gäller resurser och kompetens.

Umeå är en stor kommun som är inne i en expansiv fas. Här byggs många nya fastigheter, både inom handel, industri och boende. Här finns ett flertal rikstäckande fastighetsägare som ser Umeå som en prioriterad stad. Men här finns också ett antal större och mindre lokala fastighetsägare. – Marknadsmixen i Umeå passar oss, säger Magnus Forssén, platschef på Fastighetssnabben i Umeå/Skellefteå. Vi vill gärna ta hand om större uppdrag med fastigheter på flera orter, samtidigt som vår ambition alltid är att ha en stark lokal närvaro och vill nu när företaget är väl etablerat utöka vårt engagemang på den lokala marknaden.

Fastighetssnabben i Umeå / Skellefteå
Besöksadress: Industrivägen 26
Postadress: Industrivägen 26, 901 30 Umeå
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto