Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Luleå

Inom Fastighetssnabben ser vi att Luleå har en enorm utvecklingspotential. Över tvåhundra miljarder kronor planerar man att investera i länet, främst inom industri-, infrastruktur- och energisektorn. Och alla har väl hört om datahallarna som Facebook valt att placera i Luleå? En spännande stad för oss som fastighetsförvaltare där vi med vår helhetssyn kan bidra till lönsam fastighetsförvaltning och effektiv fastighetsskötsel. Utmana oss gärna – det lönar sig. Välkommen!

Fastighetssnabben växer snabbt här i Luleå – När vi öppnade Luleåkontoret 2013 hade vi fem kunder, max tio byggnader och ca 10 000 kvm att sköta och förvalta, berättar Jon Rackner, kundansvarig.

Fyra år senare är det drygt 270 byggnader och över 370 000 kvm – Vi har växt så det knakar, våren 2013 var vi två anställda, nu är vi femton. Orsaken till framgången tror jag är att vi envist håller fast vid kvalitet i alla led. Vi är inte billigast, inte heller dyrast, men med tradition och drygt 40 års erfarenhet av fastighetsförvaltning vet vi vad kunderna värdesätter, säger Jon Rackner, kundansvarig.

Fastighetssnabben i Luleå

Besöksadress: Spantgatan 2D

Kontaktuppgifter huvudkontor

E-post: info@fastighetssnabben.se

Telefon: 0771-90 80 00

Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se eller Fastighetssnabben, Box 1449, 801 39 Gävle

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto