Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Sundsvall 

150 000 människor bor inom trekvarts restid från Sundsvall, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader. Och lite utmanande, men med glimten i ögat kallar sig Sundsvall för Norrlands huvudstad. Satsningen är dock på största allvar – man vill skapa världens bästa plats att leva på och vara en viktig faktor i Norrlands tillväxt. För oss på Fastighetssnabben är det här rätt miljö att verka i. Vår kunskap om fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel gör investeringar i fastighetsvärlden lönsamma. Utmana oss gärna!

I Sundsvall är vi gamla i stan. Kontoret här var tillsammans med kontoret i Hudiksvall de första som öppnade efter huvudkontoret i Gävle. – Det var 2001, vi fick en storkund, och den lokala närvaron har alltid varit viktig, en av nycklarna till vår framgång, säger Markus Zetterlund, kundansvarig.

Från kontoret här i Sundsvall leds skötsel och förvaltningen för ett flertal fastigheter med drygt 200 000 kvm. Och uppdragen blir fler, sedan fem år tillbaka har vi nyanställt en person per år, nu är vi sexton medarbetare. – Jag vet att fastighetsägare värderar tillgängligheten högt, att vi finns till hands och är snabbt på plats. Och att vi är oberoende, vi äger själva inga fastigheter och konkurrerar därmed inte med våra uppdragsgivare, slår Markus Zetterlund fast.

 

Fastighetssnabben i Sundsvall

Besöksadress: Kontorsvägen 8

Kontaktuppgifter huvudkontor

E-post: info@fastighetssnabben.se

Telefon: 0771-90 80 00

Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se eller Fastighetssnabben, Box 1449, 801 39 Gävle

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto