Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Östersund 

Östersunds kommunvapen ”snöhjärtat”, en snöflinga i hjärtform, togs fram inför 2008 års VM i skidskytte. En bra symbol tycker vi på Fastighetssnabben – som fastighetsförvaltare i regionen är vi vana att optimera både kyla och värme för bästa resultat. Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel som verkligen lönar sig – det är Fastighetssnabbens löfte till alla fastighetsägare. Vi förvaltar fastigheter i ett område från Sveg i söder till Vilhelmina i norr och Sollefteå i öster till Storlien i väster. Med oss får ni en engagerad och tillgänglig partner som förenar modern teknik med gedigen erfarenhet. Med helhetstänkande och djup kunskap inom drift, förvaltning och ekonomi optimerar vi våra kunders fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning. Utmana oss gärna – det lönar sig!

Fastighetssnabben har en stark driftorganisation med ca 20 medarbetare i Östersund och Sveg. I februari 2013 öppnade Fastighetssnabbens kontor i Östersund med en person. Nu nio år senare är vi drygt 20 medarbetare här, och vi blir fler.

Den korta tidsaxeln visar att fastighetsägarna i Östersund har upptäckt Fastighetssnabben, och idag ansvarar kontoret för skötseln av ca 200 fastigheter. Med en organisation som är sammansatt för att klara alla slags uppdrag som ska kunna växa i takt med att nya uppdrag kommer in. Vi är övertygade om att vi kommer att ha en fortsatt stark tillväxt i regionen och därför försöker vi ligga steget före när det gäller resurser och kompetens.

– Kunder har insett att vårt breda register av kunskap och tjänster frigör tid. Fastighetsägarna frikopplas från daglig skötsel och förvaltning och kan ägna tiden till att utveckla sina affärer. Smart!

Östersunds kommun som är inne i en expansiv fas. Här byggs många nya fastigheter, både inom handel, turism och boende. Här finns ett flertal rikstäckande fastighetsägare som ser Östersund som en stark expansiv stad. – Marknadsmixen i Östersund passar oss, säger Mikael Marklund, platschef på Fastighetssnabben i Östersund/Sveg. Vi vill gärna ta hand om större uppdrag med fastigheter på flera orter, samtidigt som vår ambition alltid är att ha en stark lokal närvaro och vill nu när företaget är väl etablerat utöka vårt engagemang på den lokala marknaden inom Jämtland Härjedalen.

Fastighetssnabben i Östersund

Besöksadress: Chaufförvägen 28

Kontaktuppgifter huvudkontor

E-post: info@fastighetssnabben.se

Telefon: 0771-90 80 00

Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se eller Fastighetssnabben, Box 1449, 801 39 Gävle

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto