Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Hudiksvall

Hudiksvalls strategiska läge vid Hälsinglands kust och dess goda kommunikationer drar till sig många arbetspendlare från närliggande orter. I Hudiksvall fraktade en gång den svenska skidtillverkaren Sundin tungt timmer från skogen till sin skidfabrik – ett slitsamt och tidsödande arbete. Med tiden utvecklade Sundin en revolutionerande metod för lasthantering som gör att Hudiksvall idag har ett antal framgångsrika globala aktörer inom hydraulik. Inom Fastighetssnabben ser vi framåtanda och innovationskraft som viktiga tillväxtfaktorer, därför förenar vi fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel med modern teknik inom såväl drift och förvaltning som ekonomi. Utmana oss gärna – det lönar sig.

Vårt kontor i Hudiksvall tillsammans med Sundsvallskontoret var först ut när Fastighetssnabben började öppna satelliter utanför Gävle. Året var 2001, etableringen föranleddes av ett större uppdrag och enligt Fastighetssnabbens egen ”naturlag” att alltid finnas på plats nära kunden så öppnades kontoret. Söderhamnskontoret öppnade några år därefter. Även i Bollnäs finns vi på plats. – Vi har positionerat oss på en stabil nivå i hela Hälsingland, cirka 100 000 kvm vilar just nu under vår skötsel och tillsyn, säger Ola Hallberg, platschef och tillägger; det värmer mig när kunder säger att vi har otroligt duktiga och engagerade medarbetare som ofta levererar mer än det förväntade. Och så är det, vi ställer oss gärna på tå.

– När det gäller vår position på marknaden i Hälsingland så kan vi med lång erfarenhet och stort kunnande känna oss stolta och lite kaxiga, samtidigt är vi ödmjuka och lyhörda i våra möten med kunderna och deras hyresgäster.

Fastighetssnabben i Hudiksvall

Besöksadress: Rönningevägen 2

Kontaktuppgifter huvudkontor

E-post: info@fastighetssnabben.se

Telefon: 0771-90 80 00

Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se eller Fastighetssnabben, Box 1449, 801 39 Gävle

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto