FS_AndersGustafsson2017_webb-8000496

Anders Gustafsson

Platschef GävleMejla010-130 86 68

Lägg till i adressboken

Klicka här för lägenhetsfrågor

Klicka här för felanmälan

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Gävle

 

Huvudkontoret i Gävle
Fastighetssnabbens huvudkontor hittar du centralt i Gävle. För oss är Gävle en strategiskt belägen stad med mycket goda kommunikationer, både regionalt och nationellt.

Fastighetssnabben grundades för 40 år sedan. Då med två anställda och en kund. Idag är ca 270 personer tillsvidareanställda från Visby upp till Gällivare. Från huvudkontoret i Gävle leds skötsel och förvaltning åt stat, kommun, brf:er och privata fastighetsägare, omfattande ca 700 000 kvm.

I Gävles stadsbild samsas storstadens moderna byggnader med historiska inslag. En spännande stad för oss inom fastighetsförvaltning att verka i. Välkommen!

Lokalkontoret i Gävle
I Gävle är vi 33 medarbetare som dagligen arbetar med skötsel i Gävleområdet. Räknar vi in förvaltningsuppdragen är vi runt 45 personer.

– Vi har verkligen växt, jag vet att det är vårt breda kunnande, samt vår förmåga att med erfarenhet, lyssna och hitta flexibla lösningar, som gett oss vårt goda rykte, säger Mathias Bohlin, kundansvarig.

– Vårt mål är just att vara fastighetsägarens bästa val, det ska löna sig att anlita oss och detta ställer också krav på oss. Krav som speglar över till utmaningar som vi jobbar med dagligen och löser med vår breda kunskapsbank och långa erfarenhet, säger Anders Gustafsson, platschef i Gävle. – Vi är bra på att hitta lösningar, både tekniska och ekonomiska, då vi jobbar kontinuerligt med förbättringar i de fastigheter vi sköter. Vi har väldigt nöjda kunder och detta är jätteviktigt för oss, samtidigt är det lika viktigt att vara ödmjuk och lyhörd i de uppdrag vi tar oss an. Personligen känner jag att det är få förunnat att få vara med på en sådan fantastisk resa som vi gör med den expansion vi går igenom. 

 

Fastighetssnabben i Gävle

Telefon: 0771-90 80 00
E-post: info@fastighetssnabben.se
Besöksadress: Kanalvägen 3
Postadress: Box 1449, 801 39 Gävle
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto