Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Gävle

Fastighetssnabbens huvudkontor hittar du centralt i Gävle. För oss är Gävle en strategiskt belägen stad med mycket goda kommunikationer, både regionalt och nationellt.

Fastighetssnabben grundades för mer än 40 år sedan. Idag är ca 300 personer tillsvidareanställda. Från huvudkontoret i Gävle leds skötsel och förvaltning åt kommersiella fastighetsägare, stat, kommun och brf:er.

I Gävles stadsbild samsas storstadens moderna byggnader med historiska inslag. En spännande stad för oss inom fastighetsförvaltning att verka i. Välkommen!

Lokalkontoret i Gävle

I Gävle jobbar totalt runt 100 personer varav cirka 35 medarbetare arbetar dagligen med skötsel i Gävleområdet. 

– Vi har verkligen växt, jag vet att det är vårt breda kunnande, samt vår förmåga att med erfarenhet, lyssna och hitta flexibla lösningar, som gett oss vårt goda rykte.

– Vårt mål är just att vara fastighetsägarens bästa val, det ska löna sig att anlita oss och detta ställer också krav på oss. Krav som speglar över till utmaningar som vi jobbar med dagligen och löser med vår breda kunskapsbank och långa erfarenhet, säger Emma Lingvall, platschef i Gävle. – Vi är bra på att hitta lösningar, både tekniska och ekonomiska, då vi jobbar kontinuerligt med förbättringar i de fastigheter vi sköter. Vi har väldigt nöjda kunder och detta är jätteviktigt för oss, samtidigt är det lika viktigt att vara ödmjuk och lyhörd i de uppdrag vi tar oss an. Personligen känner jag att det är få förunnat att få vara med på en sådan fantastisk resa som vi gör med den expansion vi går igenom. 

Fastighetssnabben i Gävle

Besöksadress: Upplandsgatan 6

Kontaktuppgifter huvudkontor

E-post: info@fastighetssnabben.se

Telefon: 0771-90 80 00

Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se eller Fastighetssnabben, Box 1449, 801 39 Gävle

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto