• Din kompletta partner inom drift, förvaltning och energioptimering

    Som fastighetsägare har du tusen saker att tänka på, och ett stort ansvar gentemot såväl dina hyresgäster som myndigheter. Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare. Vi står på din sida, i allt från underhåll, energioptimering och drift till hyresadministration och ekonomi.

    Vi underlättar din vardag, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

För dig som är fastighetsägare

Om du är kund hos oss, eller funderar på att blir det…..läs mer om alla tjänster vi kan erbjuda dig!

För dig som är hyresgäst

Om du vill göra en felanmälan eller har något annat ärende som rör din lokal eller bostad klickar du här.

För dig som söker lägenhet

Fastighetssnabben förmedlar
lägenheter på ett flertal orter i
Sverige.

Hållbarhet och energioptimering

För Fastighetssnabben är hållbarhet inte bara ett ord som vi applicerar på vår verksamhet där vi tycker att det känns passande. Vi menar allvar. Hållbarhet är en grundinställning i allt vi gör.

Läs mer

Fastighetssnabbens tjänster till dig som fastighetsägare

Vi är stolta över att kunna vara en komplett partner till fastighetsägare. Hos oss får du hjälp med allt från drift och underhåll av dina fastigheter, till hyresadministration, kundtjänst och redovisning. Vi anpassar oss efter dina behov, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Tillsyn, skötsel, underhåll och jour

Att sköta fastigheter på ett systematiserat och effektivt sätt är viktigt. Det bidrar till nöjda hyresgäster samt ökad livslängd på fastigheten.

Teknisk
förvaltning

Inom vår tekniska förvaltning ryms tjänster kopplade till fastighetsägaransvaret, energioptimering, projektledning m.m.

Ekonomisk förvaltning och hyresadministration

Vi är specialiserade på fastigheter och fastighetsbolag och har väl utvecklade rutiner och stöd för ett effektivt arbetssätt.


Fastighetssnabben erbjuder fler tjänster

Vi på Fastighetssnabben erbjuder ett flertal tjänster såsom kundtjänst, uthyrning av bostäder, verksamhetsservice, felanmälan och kommunikation. Genom vår kundportal ges du som fastighetsägare en bra insyn i allt som händer i din fastighet.

Läs våra senaste nyheter och pressmeddelanden

Nils Styf

Fastighetssnabben vågar tänka stort

Nils Styf har arbetat tjugo år med fastigheter och finans, tolv år i Sverige och fem år på sitt nuvarande uppdrag som vd för Hemsö. – Man kan säga att vi har tre olika leverantörer när…

Henrik Åström

Vi växer i västra Sverige!

- Vi öppnar nu ett större kontor i Göteborg med mindre lokalkontor i Borås, Uddevalla och Lysekil. Det känns spännande att vi nu tar klivet in i västra Sverige också, säger Henrik Åström, vd för…

Hållbarhetsarbete

Se vår första hållbarhetsredovisning!

Nu har vi släppt vår första integrerade Års- och hållbarhetsredovisning! För oss är detta ett steg i att tydliggöra hur vi arbetar långsiktigt med hållbarhet. Hållbarhetsredovisningen är gjord enligt GRI-standard nivå Core. Ladda ner vår…

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

För oss är det en inbjudande arbetsmiljö där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade. Det är möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Det är förebyggande friskvård och balans mellan jobb och fritid. Och det är en härlig stämning och sammanhållning mellan arbetskamrater.

Det här är den slags arbetsplats vi erbjuder våra anställda.

Se våra lediga tjänster

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto