• Din kompletta partner inom drift, förvaltning och energioptimering

    Som fastighetsägare har du tusen saker att tänka på, och ett stort ansvar gentemot såväl dina hyresgäster som myndigheter. Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare. Vi står på din sida, i allt från underhåll, energioptimering och drift till hyresadministration och ekonomi.

    Vi underlättar din vardag, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

För dig som är fastighetsägare

Är du kund hos oss, eller funderar på att blir det? Läs mer om alla tjänster vi erbjuder.

För dig som är hyresgäst

Gör en felanmälan eller få hjälp i något annat ärende som rör din lokal eller bostad.

För dig som söker lägenhet

Våra kunder har lägenheter för uthyrning på ett flertal orter i Sverige.

Fastighetssnabbens tjänster till dig som fastighetsägare

Vi är stolta över att kunna vara en komplett partner till fastighetsägare. Hos oss får du hjälp med allt från drift och underhåll av dina fastigheter, till hyresadministration, kundtjänst och redovisning. Vi anpassar oss efter dina behov, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Tillsyn, skötsel, underhåll och jour

Att sköta fastigheter på ett systematiserat och effektivt sätt är viktigt. Det bidrar till nöjda hyresgäster samt ökad livslängd på fastigheten.

Teknisk
förvaltning

Inom vår tekniska förvaltning ryms tjänster kopplade till fastighetsägaransvaret, energioptimering, projektledning m.m.

Ekonomisk förvaltning och hyresadministration

Vi är specialiserade på fastigheter och fastighetsbolag och har väl utvecklade rutiner och stöd för ett effektivt arbetssätt.


Fastighetssnabben erbjuder fler tjänster

Vi på Fastighetssnabben erbjuder ett flertal tjänster såsom kundtjänst, uthyrning av bostäder, verksamhetsservice, felanmälan och kommunikation. Genom vår kundportal ges du som fastighetsägare en bra insyn i allt som händer i din fastighet.

Bilder från Snabben till webb_1500x1000pxl2

FS Akademin

I takt med Fastighetssnabbens tillväxt behöver medarbetarna också växa. Sedan många år är den egna FS Akademin företagets nav i utbildningar på olika nivåer för alla medarbetare.  Bengt Nises, senior advisor och en av företagets fyra…

Solar light in school room_1500x1000pxl_

Julgåva som gör skillnad

Vi på Fastighetssnabben har sedan 2013 stöttat organisationen GiveWatts i Afrika med en julgåva och gör så även i år. Elektricitet från solceller förenklar och förbättrar möjligheterna för barnen och deras familjer i Kenya. Dessa…

AnnaCedvén_1500x1000

Ordning och reda behövs

Anna Cedvén vill göra branschen bättre  Dörren öppnas. Men inte av Anna Cedvén. En tioårig kille säger hej och förklarar:  – Mamma håller på med nån jobbgrej. Hon kommer snart. Jag är hemma och är…

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

För oss är det en inbjudande arbetsmiljö där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade. Det är möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Det är förebyggande friskvård och balans mellan jobb och fritid. Och det är en härlig stämning och sammanhållning mellan arbetskamrater.

Det här är den slags arbetsplats vi erbjuder våra anställda.

Se våra lediga tjänster

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto