• Din kompletta partner inom drift, förvaltning och energioptimering

    Som fastighetsägare har du tusen saker att tänka på och har ett stort ansvar gentemot såväl dina hyresgäster som myndigheter. Hållbarhetsfrågorna blir allt viktigare. Vi är stolta över att kunna vara en komplett partner med allt från drift, underhåll och energioptimering av dina fastigheter till hyresadministration och ekonomi.

    Vi anpassar oss efter dina behov för att underlätta din vardag!

För dig som är fastighetsägare

Är du kund hos oss, eller funderar på att blir det? Läs mer om alla tjänster vi erbjuder.

För dig som är hyresgäst

Gör en felanmälan eller få hjälp i något annat ärende som rör din lokal eller bostad.

För dig som söker jobb

Vill du jobba hos oss på någon av våra orter? Se vad vi söker just nu.

Fastighetssnabbens tjänster till dig som fastighetsägare

Tillsyn, skötsel, underhåll och jour

Att sköta fastigheter på ett systematiserat och effektivt sätt är viktigt. Det bidrar till nöjda hyresgäster samt ökad livslängd på fastigheten.

Teknisk
förvaltning

Inom vår tekniska förvaltning ryms tjänster kopplade till fastighetsägaransvaret, energioptimering, projektledning m.m.

Ekonomisk förvaltning och hyresadministration

Vi är specialiserade på fastigheter och fastighetsbolag och har väl utvecklade rutiner och stöd för ett effektivt arbetssätt.


Fastighetssnabben erbjuder fler tjänster

Vi på Fastighetssnabben erbjuder ett flertal tjänster såsom kundtjänst, uthyrning av bostäder, verksamhetsservice, felanmälan och kommunikation. Genom vår kundportal ges du som fastighetsägare en bra insyn i allt som händer i din fastighet.

Storebrand Fastigheter

Nytt avtal med Storebrand Fastigheter. Vi kommer från den 1 april 2024 sköta driften av 220 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter åt Storebrand Fastigheter runt om i Sverige. Storebrand Fastigheter AB är ett dotterbolag…

Ny kund i Norra Sverige

Från och med den 1 april 2024 har Fastighetssnabben fått förtroendet att samarbeta med Vattenfall för en del av deras fastighetsbestånd i norra Sverige. Dessa byggnader innefattar huvudsakligen kontor, personallokaler, förråd samt lokaler för exempelvis…

Hållbart samarbete

Hållbarhet är ett långsiktigt arbete för Fastighetssnabben. Vårt senaste samarbete görs i tron att vi också kan vara med och påverka framtiden. Det görs med CorPower Ocean AB. Vågkraft är en spännande och lovande form…

Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

För oss är det en inbjudande arbetsmiljö där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade. Det är möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Det är förebyggande friskvård och balans mellan jobb och fritid. Och det är en härlig stämning och sammanhållning mellan arbetskamrater.

Det här är den slags arbetsplats vi erbjuder våra anställda.

Se våra lediga tjänster

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto