Fastighetsförvaltare

AnställningsortSundsvallOmfattningHeltidSista ansökningsdag2024-05-19

Fastighetsförvaltare i Sundsvall sökes!

Som förvaltare är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvarig i det dagliga arbetet med fastighetsförvaltning och fastighetsdrift. Du har ett helhetsansvar för att driva och utveckla den ekonomiska och tekniska förvaltningen för dina tilldelade fastigheter.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Upprätta och ansvara för underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar
  • Upprätta och ansvara för intäkt – och kostnadsbudget
  • Upprätta entreprenadrapporter
  • Ansvara för och driva upphandlingar av bygg- och installationsentreprenader
  • Följa upp att myndighetskrav efterföljs
  • Aktivt arbeta med energiuppföljning

Kvalifikationer:  Vi söker dig som har minst 2,5 års yrkeshögskoleutbildning eller akademisk utbildning inom fastighetsförvaltning, samt flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du ska ha god kunskap inom bygg- och installationsteknik samt inom ekonomi. Du ska även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Uppdragsgivare:Fastighetssnabben AB

Ort:Sundsvall

Omfattning:Heltid

Ansökan skickas till:jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5052401 i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag:2024-05-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

För information:Sophie Jakobsson, Platschef Sundsvall, 010-130 86 32

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto