Söker du ny bostad?

Fastighetssnabben förmedlar lägenheter på ett flertal orter i Sverige. Vi använder oss inte av någon bostadskö utan istället publiceras lediga lägenheter direkt här.

Är du intresserad av en lägenhet som publicerats på hemsidan lämnar du en intresseanmälan. Intresseanmälningar gällande lägenheter tas endast emot via vår hemsida. Tänk på att du måste lämna en anmälan för varje lägenhet. För att kunna söka en lägenhet hos oss krävs att man är över 18 år och inte har betalningsanmärkningar. Vi gör alltid en kreditupplysning innan det blir aktuellt för någon att teckna hyreskontrakt.

Visas ingen lägenhet under lediga lägenheter beror det på att vi just nu inte har några aktuella lägenheter att erbjuda. Sidan uppdateras löpande under månaden när lägenheter sägs upp.

Frågor & Svar
Här hittar du svaren på några vanliga frågor om att hyra lägenhet. Övriga frågor kring hantering eller befintliga lägenheter går bra att maila till
bostadsuthyrning@fastighetssnabben.se eller ringa 0771-90 80 00 (knappval 2 för lägenhetsfrågor). Lägenhetsavdelningen har telefontid 08:00-12:00. Klicka här för uppsägning av lägenhet.

Lediga lägenheter

TypOrtAdressStorlekYtaTillgängligHyraVån.Övrigt
Lägenhet Klintehamn, Gotland Skolgatan 7 1,5 rok 40 kvm 2022-01-01 5 145 kr 1
Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto