Serviceelektriker

AnställningsortVästeråsOmfattningHeltidSista ansökningsdag2024-02-18

Serviceelektriker sökes i Västerås!

Du ansvarar för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar inom, driftsäkerhet, underhållsekonomi och miljö. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig med fler års erfarenhet som serviceelektriker och erfarenhet av drifttekniskt arbete i fastigheter. Har du dessutom kunskap inom automation, ventilation, övervakningssystem, styr- och reglerteknik, arbetat med ritningar och teknisk dokumentation är det meriterande. Du har relevant utbildning på gymnasie- eller KY-nivå. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Du behärskar svenska i tal och skrift samt är bekväm med att läsa och tala engelska. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare:Fastighetssnabben AB

Ort:Västerås

Omfattning:Heltid

Ansökan skickas till:jobb@fastighetssnabben.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sista ansökningsdag:2024-02-18. Märk ansökan med namn och ref nr 5162306 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

För information:Viktor Park, Platschef Västerås, 010-130 86 60

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto