Säsongsarbetare

AnställningsortFagersta och BorlängeOmfattningStart snarast möjligt och till slutet av sommarenSista ansökningsdag2024-06-16

Säsongsarbetare för sommaren i Fagersta och Borlänge sökes!

Vi söker sommarjobbare för yttre skötsel till vår verksamhet i Fagersta och Borlänge. Arbetet innebär ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning och enklare reparationer. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder.

Tidigare erfarenhet inom grönskötsel är meriterande. B-körkort krävs.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig ett sommarjobb i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Uppdragsgivare:Fastighetssnabben AB

Ort:Fagersta och Borlänge

Omfattning:Start snarast möjligt och till slutet av sommaren

Ansökan skickas till:jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5082409 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag:2024-06-16. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

För information:Anders Fredriksson, Platschef Dalarna, 010-148 23 54

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto