Vår filosofi

Lönsamhet ska komma med ett gott samvete. Det är en självklarhet för oss. Sverige må vara ett föregångsland i miljöfrågor, men det betyder inte att vi kan luta oss tillbaka och vara nöjda. Det går alltid att göra mer. Därför ser vi till att alltid ligga i framkant i vårt miljöarbete. Så att vi, du och dina kunder kan ta vårt gemensamma ansvar för att lämna efter oss en planet i så gott skick som möjligt.

Vårt kundlöfte

En effektiv fastighet lönar sig, inte bara ekonomiskt utan även miljömässigt. Av oss får du hjälp att optimera dina fastigheters energiförbrukning och miljöpåverkan: från effektiv sophantering och val av hållbara och miljövänliga material, till samordnad skötsel och energirapportering till myndigheter och hyresgäster. Vi hjälper dig göra driftbesparingar med gott samvete. Du ska kunna vara stolt över att uppfylla dina allt mer miljömedvetna hyresgästers krav och önskemål.

Vårt eget miljöarbete

Vi på Fastighetssnabben lever som vi lär. Något annat vore oacceptabelt. Kvalitet och ordning faller sig naturligt för oss. Det går inte att driva en hållbar verksamhet utan dessa faktorer, och vi strävar efter dessa värden i allt vi gör. Och vad gör vi då? Jo, bland annat så samordnar vi resor och transporter för att minimera våra utsläpp. Vi kör miljöklassade bilar med GPS-positionering som gör att vi kan styra dem effektivt i våra områden. Vi källsorterar både vårt eget avfall och det från fastigheter vi sköter. Och vi gör driftoptimeringar som sparar både pengar och miljöpåverkan. Vi är ISO-certifierade, (ISO 9001 och ISO 14001), och jobbar därför ständigt med att förbättra vår kvalitet och dokumentera vårt miljöarbete.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto