Redovisningsekonom

AnställningsortGävleOmfattningHeltidSista ansökningsdag2024-03-24

Vi behöver förstärka vårt team för avdelningen externa kunder. Teamet består av elva medarbetare som sköter redovisning, rapportering och hyresadministration åt fastighetsbolag. Du kommer att ansvara för redovisningen i flera bolag. Utföra löpande redovisning, löner, rapportering, bokslut och årsredovisning.

Teamets uppgift är att underlätta våra uppdragsgivares vardag genom att erbjuda vår kompetens så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Vi hjälper dem att skapa lönsamma affärer.

Kvalifikationer: Du har flera års erfarenhet av löpande redovisning, bokslut och årsredovisning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du trivs i ett högt tempo med många kontakter där du får ta eget ansvar.

Du är engagerad och lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare:Fastighetssnabben AB

Ort:Gävle

Omfattning:Heltid

Ansökan skickas till:jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5032402 i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag:2024-03-24. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

För information:Sofia Elfwing, Chef - ekonomisk förvaltning, 010-130 86 10

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto