FS_AndersGustafsson2017_webb-8000496

Anders Gustafsson

Tf platschef UppsalaMejla010-130 86 68

Lägg till i adressboken

Klicka här för lägenhetsfrågor

Klicka här för felanmälan

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Uppsala / Stockholm

Uppsalas växer mycket och fort, nya stadsdelar tar form och gamla utvecklas i snabb takt. För oss på Fastighetssnabben är det stimulerande att verka på marknader där lönsamhet och expansion går hand i hand. Vår kunskap om modern fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel gör investeringar i fastigheter lönsamma, inom såväl drift och förvaltning som ekonomi. Utmana oss gärna – det lönar sig.

Fastighetssnabben har förvaltat och skött fastigheter i Uppsala sedan 2011. Uppdragen omfattar nu över 200 fastigheter runt om i Uppsala och Stockholm. 2017 dubblade vi våra uppdrag och har sedan dess fortsatt öka. Det har gjort att vårt kontor växt och fortsätter att växa. Vi är idag ett av Fastighetssnabbens större kontor, hösten 2018 flyttade vi till en ny, större, lokal på Bolandsgatan 16B.

Det är inte långt från Uppsala till vår huvudstad Stockholm. Vårt engagemang och vår nyfikenhet i att hitta anpassade lösningar åt våra kunder har gett ett gott renommé. Det är något som även spridit sig till Stockholm.

Fastighetssnabben i Uppsala / Stockholm
Besöksadress: Bolandsgatan 16B
Postadress: Bolandsgatan 16B, 753 23 Uppsala
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto