FS_MikaelMarklund2018_webb-8500383

Mikael Marklund

Platschef ÖstersundMejla010-188 89 20

Lägg till i adressboken

Klicka här för felanmälan

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Östersund och Sveg

Östersunds kommunvapen ”snöhjärtat”, en snöflinga i hjärtform, togs fram inför 2008 års VM i skidskytte. En bra symbol tycker vi på Fastighetssnabben – som fastighetsförvaltare i regionen är vi vana att optimera både kyla och värme för bästa resultat. Vi förvaltar fastigheter i ett område från Sveg i Söder till Vilhelmina i Norr och Sollefteå i öster till Storlien i väster. Med oss får ni en engagerad och tillgänglig partner som förenar modern teknik med gedigen erfarenhet. Med helhetstänkande och djup kunskap inom drift, förvaltning och ekonomi optimerar vi våra kunders fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning. Utmana oss gärna – det lönar sig!

I februari 2013 öppnade Fastighetssnabbens kontor i Östersund med en person. Nu fem år senare är vi nitton medarbetare här, och vi blir fler.

Den korta tidsaxeln visar att fastighetsägarna i Östersund har upptäckt Fastighetssnabben, och idag ansvarar kontoret för skötseln av drygt 200 fastigheter.  – Kunder har insett att vårt breda register av kunskap och tjänster frigör tid. Fastighetsägarna frikopplas från daglig skötsel och förvaltning och kan ägna tiden till att utveckla sina affärer. Smart!

Fastighetssnabben i Östersund och Sveg
Besöksadress: Chaufförvägen 28
Postadress: Chaufförvägen 28, 831 48 Östersund
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto