Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka med en teamledare till vårt kontor i Uppsala där vi har omfattande och spännande uppdrag.

Som teamledare är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvariga. Du ska därför vara intresserad av att hjälpa platschefen med att leda och fördela arbetet i den dagliga fastighetsförvaltningen och fastighetsdriften. Du har ett administrativt ansvar där några av dina arbetsuppgifter kan vara att ta fram olika underlag och uppgifter för till exempel entreprenadrapporter och upphandlingar av bygg- och installationsentreprenader. Det kan även vara att initiera, genomföra och dokumentera driftmöten, granska leverantörsfakturor, hyra ut lägenheter, energiuppföljning och förbereda rapportmaterial inför möten och besiktningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som gillar administrativa uppgifter och har en god kommunikativ förmåga. Har du erfarenhet av planering av grönyteskötsel och maskiner är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och goda kunskaper i MS Office och i svenska, både i tal och i skrift. B-körkort krävs.

Du ska trivas med att samarbeta med andra människor. Arbetet innebär mycket kontakter med kollegor, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Om du har goda kontakter i Uppsalatrakten är det en fördel.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du är engagerad, nyfiken och har lätt för att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att ta egna initiativ, följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5061907 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-12-22. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Catalina Sandru, platschef, 010-130 86 53

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto