Fastighetssnabben söker säsongsanställda fastighetsskötare i Luleå.

Arbetsuppgifter: Under perioden maj–september 2020 behöver vi förstärka med ytterligare fastighetsskötare. Du arbetar främst med uteskötsel i de områden vi fått förtroende att förvalta – gräsklippning, trimning, underhållsbeskäring av buskar och växter, ogräsbekämpning och sophantering. Du använder dagligen trädgårdsmaskiner av olika slag.

Kvalifikationer: Du är intresserad av att vara med och skapa fina utemiljöer under perioden då allt grönskar. Du har vana från olika trädgårdsmaskiner. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Luleå

Omfattning: Heltid, vardagar 07–16, säsongsanställning maj–september 2020.

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5072001 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2020-03-15. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information: Kontakta Ida Söderström, platschef, 010-195 90 81.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto