Vi söker platschef till Gotland

Som platschef ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att utföra sina uppdrag med rätt kvalitet på rätt tid, se till att de tar ansvar och utvecklas i sina roller. Du ansvarar för att kommunikationen fungerar såväl internt som externt mot uppdragsgivare. Du ser till att verksamheten bedrivs i enlighet med företagets policys, regler, affärsidé, värdegrund och kontinuerligt verkar för att Fastighetssnabben utvecklas.

Du kommer också att driva försäljningen av Fastighetssnabbens tjänster inom ditt geografiska område. Erfarenhet av försäljning och en säljande attityd är värdefullt.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet att leda personal samt goda kunskaper inom fastighetsförvaltning eller liknande verksamhet.

Som platschef har du personalansvar och hanterar såväl medarbetarsamtal som lönesamtal. Du ska vara självgående och ha lätt för att ta folk och struktur för att hantera många olika uppdrag samtidigt. I din roll ingår att rapportera internt och se till att mål och nyckeltal uppnås.

Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och personal varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Placeringsort: Visby

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och refnr 5171902  i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-11-24. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Susanne Lutti, regionschef, 010-130 86 11

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto