Vi söker fastighetstekniker till Uppsala!

Fastighetssnabbens positiva utveckling fortsätter och vi behöver förstärka med en engagerad fastighetstekniker i Uppsala där vi har spännande uppdrag.

Som tekniker ansvarar du för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Detta innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsarbete eller annat tekniskt arbete. Det är meriterande med kunskap inom el, VVS, styr och regler och erfarenhet från andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du ska ha ett stort intresse för allt som rör teknik och ska även ha förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har god vana att arbeta med smartphone/dator. B-körkort krävs.

Du har teknisk utbildning på högskole-, KY- eller gymnasienivå inom fastighet, bygg eller installation. Alternativt har du fått kunskapen genom arbetslivserfarenhet.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5061902 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-04-23. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Catalina Sandru, 010-130 86 53.
Mellan 2-23 april kontakta Pär Gussman, HR-chef, 010-130 86 44.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto