Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu fastighetstekniker i Luleå.

Som tekniker hos oss ansvarar du för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom ventilation samt styr- och reglerteknik. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom fastighet eller teknik. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. B-körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Luleå

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5071903 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-10-27. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Lars-Åke Frans, 010-130 86 17.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto