Vi söker fastighetsskötare till Norrköping

Som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheter. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter i Norrköping och Nyköping med omnejd vilket innebär en hel del resor. Det förekommer även en del yttre skötsel med variation efter årstid.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom fastighet eller teknik. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana.

Du ska vara självgående och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Norrköping

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5151903 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-08-24. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Thomas Asp, 010-130 86 62

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto