Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu en yttre fastighetsskötare i Västerås.

Som yttre fastighetsskötare arbetar du främst med yttre skötsel av fastigheter. Du bör ha goda kunskaper om mark och trädgård samt trädgårdsmaskiner.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från trädgårds- och fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom trädgård eller fastighet. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående, strukturerad och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. Har du erfarenhet av att arbetsleda andra, är det en merit. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör trädgård och utemiljöer.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5162001 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2020-03-08. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information: Kontakta Stefan Berglund, platschef, 010-151 61 90.

 

 

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto