Just nu söker vi fastighetsförvaltare i Norrköping

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu fastighetsförvaltare i Norrköping. 

Som fastighetsförvaltare arbetar du med både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har framför allt ansvar för teknisk fastighetsförvaltning för ett antal kunder och säkerställer kundnöjdhet och förvaltning enligt kundavtal samt att lagar och förordningar efterlevs.

Din roll blir framför allt att i nära samarbete med kund initiera och driva driftmöten, budgetera och följa upp driftavtal, genomföra fastighetsekonomiska analyser, bedriva statusbesiktningar, ta fram underhållsplaner och ansvara för upphandlingar och förhandlingar, du driver själv en del ombyggnads- och underhållsprojekt. Du ägnar del av din tid till att sammanställa rapporter av olika slag och att dokumentera och organisera de aktiviteter som krävs för en professionell förvaltning.

Kvalifikationer: Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg-, vvs- eller energiområdet på högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området men stor vikt kommer även att läggas vid personliga egenskaper.

Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter. Du är lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Norrköping

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan i ämnesfältet med ditt namn och ref nr 5151803.

Sista ansökningsdag: 2018-12-02. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Thomas Asp, 010-130 86 62

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto