Fastighetsförvaltare till Uppsala, Gävle eller Sundsvall.

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu fastighetsförvaltare med placering i Uppsala, Gävle eller Sundsvall. 

Som fastighetsförvaltare arbetar du med både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Du har ansvar för fastighetsförvaltning för ett antal kunder och säkerställer kundnöjdhet och förvaltning enligt kundavtal samt att lagar och förordningar efterlevs.

Din roll som fastighetsförvaltare innebär till exempel att i nära samarbete med kund initiera och driva driftmöten, budgetera och följa upp driftavtal, genomföra fastighetsekonomiska analyser, genomföra statusbesiktningar, ta fram underhållsplaner, ansvara för upphandlingar och förhandlingar samt driva en del ombyggnads- och underhållsprojekt. Du ägnar del av din tid till att sammanställa rapporter av olika slag och att dokumentera och organisera de aktiviteter som krävs för en professionell förvaltning.

Kvalifikationer: Du ska ha relevant högskoleutbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg-, vvs- eller energiområdet, alternativt utbildning till fastighetsförvaltare på YH-nivå. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter. Du är lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

B-körkort krävs.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben

Ort: Uppsala, Gävle eller Sundsvall

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5032001 i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag: 2020-03-15 Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Anders Gustafsson, 010-130 86 68

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto