Vill du arbeta extra hos oss vid behov? 

Vi söker dig som vill arbeta på timmar vid behov eller i perioder. Arbetet kan innebära yttre skötsel av fastigheter med ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning, snöskottning och enklare reparationer. Du använder trädgårdsmaskiner av olika i slag i många av momenten.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder. 

Tidigare erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande. Körkort krävs. 

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig extrajobb i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. 

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB 

Ort: Gävle

Omfattning: Extrajobb

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5032004 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2020-03-29. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Fredrik Lilja, teamledare, 010-130 94 54.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto