Vi söker ekonomiassistent till Gävle

Vi behöver förstärka vårt team för avdelningen externa kunder. Teamet består av fem medarbetare som sköter ekonomi och administration åt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Arbetsuppgifterna varierar inom hyresadministration och ekonomi. Du kommer i huvudsak att arbeta med att kontera leverantörsfakturor, boka in- och utbetalningar, lägga upp avtal, sköta aviseringar, enklare bokföring och avstämningar.

Teamets uppgift är att underlätta våra uppdragsgivares vardag genom att erbjuda vår kompetens så att de kan koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Vi hjälper dem att skapa lönsamma affärer.

Kvalifikationer: Du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi, gärna påbyggd med lämpliga kurser och några års yrkeserfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Du trivs i ett högt tempo med många kontakter där du får ta eget ansvar.

Du är engagerad och lösningsorienterad, har lätt att skapa goda kundrelationer samt är strukturerad, duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5031903 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2019-03-24. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Sofia Elfwing, 010-130 86 10

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto