Vi söker redovisningsekonom/controller till vårt huvudkontor i Gävle

Som redovisningsekonom/controller får du en nyckelroll där du tillsammans med VD och verksamhetschef bidrar till utvecklingen av verksamheten. Du kommer arbeta med att analysera, utveckla företagets rutiner och arbetssätt både i stora och små frågor. I uppdraget ligger att ta ett helhetsgrepp om företagets ekonomifunktion samt vidareutveckla administrativa arbetssätt och rutiner.

Du driver rutin- och processförbättringar inom redovisningsområdet och skapar struktur och verktyg för uppföljning och analys av verksamheten på olika nivåer. Framtagning av nyckeltal och rapporter för utvärdering av lönsamhet och effektivitet i olika delar av företagets verksamhet utgör prioriterade arbetsområden. Du ansvarar för upprättande och kvalitetssäkring av bokslut, prognoser och därtill hörande rapportering.

Kvalifikationer: Du är civilekonom eller likvärdigt och har tidigare erfarenhet av liknande roll gärna i ett fastighetsrelaterat företag. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning i grunden och flerårig erfarenhet från arbete med ekonomisk analys. Som person är du prestigelös, driven, flexibel och besitter en mycket god analytisk förmåga. Det är meriterande med kunskap inom koncernredovisning och IFRS.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Gävle

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn och ref nr 5031803 i ämnesfältet. Här kan du läsa hur vi hanterar dina personuppgifter.

Sista ansökningsdag: 2018-11-18. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Sofia Elfwing, 010-130 86 10

 

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto