Möt Sofia, en av våra medarbetare

Fastighetssnabben2017_webb-8008058

Namn: Sofia Elfwing, Ålder: 45, Ort: Gävle
Yrke/roll: Chef för ekonomisk och administrativ förvaltning
Anställd sedan: 2007

Hur kom det sig att du började på Fastighetssnabben?
Jag jobbade med ekonomi även innan jag började på Fastighetssnabben, men då inom trävaruindustrin. Jag började på Fastighetssnabben som redovisningsekonom. Sen växte vi så mycket och jag växte samtidigt i min roll. Vi behövde en avdelningschef och den rollen blev min.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Att dagarna kan se så olika ut. Det händer mycket hela tiden och man måste vara väldigt flexibel. Jag gillar variationen!

Vad är det svåraste?
Mest utmanande är att se till så att mina medarbetare har rätt förutsättningar för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Det är mitt ansvar att hålla engagemanget i gruppen uppe och se till så att vi har effektiva system och arbetssätt.

Vilka har varit dina största lärdomar sedan du började?
Jag har lärt känna mig själv väldigt väl, det blir så när man jobbar med personal. Vi är olika individer och det är viktigt att förstå varandras olika psykologi för att kunna samarbeta bra. Sen har jag också fått lära mig att vara flexibel. Att vara okej med det oförutsägbara och att ta mig tid till de oplanerade saker som dyker upp.

Vilka framtidsmål har du?
Jag vill ha ännu fler uppdrag inom ekonomisk förvaltning. Så mitt mål just nu är att Fastighetssnabben ska hjälpa fler kunder att hantera sin ekonomi.

Vad är det bästa med att jobba på Fastighetssnabben?
Att utvecklas. Här känner jag mig delaktig och får vara med och påverka. Sen har vi en väldigt fin företagskultur. Fastighetssnabben är som en andra familj.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto