Vad är viktigt för dig på en arbetsplats?

För oss är det en inbjudande arbetsmiljö där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade. Det är möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Det är förebyggande friskvård och balans mellan jobb och fritid. Och det är en härlig stämning och sammanhållning mellan arbetskamrater.

Det här är den slags arbetsplats vi erbjuder våra anställda.

Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor i hela Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att snabbt komma in i gemenskapen och göra ditt jobb bra. Och du kan förvänta dig stort stöd från chefer och medarbetare för att fortsätta trivas och utvecklas inom företaget.

Vill du vara med oss på resan? Vi är alltid på jakt efter kunniga och prestigelösa fastighetsskötare och tekniker som vill bli en del av vårt team. Vi strävar aktivt efter mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrunder.

Här ser du vilka roller vi söker just nu, men du är också välkommen med en spontanansökan eller praktikplatsförfrågan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto