Våra tjänster

Vi är stolta över att kunna vara en komplett partner till fastighetsägare.
Hos oss får du hjälp med allt från drift och underhåll av dina fastigheter,
till hyresadministration, kundtjänst och redovisning.

Kille från Fastighetssnabben skruvar på ett dörrhandtag

Tillsyn, skötsel, underhåll och jour

Att sköta fastigheten på ett systematiserat och effektivt sätt är viktigt eftersom det bidrar till nöjda hyresgäster samt god livslängd på fastig­heten och dess tekniska installationer.

Teknisk förvaltning

Inom vår tekniska förvaltning ryms flera verksamheter. Vi hanterar och säkerställer att myndighets­besiktningar genomförs i rätt tid.

Ekonomisk förvaltning och hyresadministration

Den ekonomiska och administrativa hanteringen kring fastigheter är omfattande. Fastighetssnabben är specialiserade på fastigheter och fastighetsbolag och har väl utvecklade rutiner och stöd som underlättar arbetet.

Energioptimering

Snabba och korrekta åtgärder kan påverka energi­användningen i en fastighet positivt.

 

Kundtjänst

En kompetent och effektiv kundtjänst kan vara nyckeln till hela verksamhetens framgång. Vi tar hand om hela kedjan av felanmälningar och han­tering av ärenden.

Uthyrning av bostäder

Att hantera uthyrning av bostäder kräver både noggrannhet och säkerställda rutiner. Använd era egna resurser bättre genom att låta Fastighets­snabben sköta er uthyrningsverksamhet.

Verksamhetsservice

Det ska vara enkelt att vara hyresgäst hos Fastighetssnabbens kunder. Därför erbjuder vi möjlighet för era lokalhyresgäster att teckna avtal med oss om ett antal extra servicetjänster.

 

En kund använder en surfplatta för att besöka Fastighetssnabbens kundportal.

Kundportal

Upplever ni att det är svårt att få en samlad överblick över allt som rör skötseln och driften av era fastigheter? Fastighetssnabbens kundportal är en uppskattad och smidig lösning för alla våra kunder.

Six-10

Felanmälan och kommunikation

Vi vill underlätta för våra kunders hyresgäster! Därför har vi tagit fram en lösning för felanmälan som kan appliceras direkt på kundens hemsida.

Stäng
Fel användarnamn eller lösenord
Stäng

Logga in

För att kunna lämna intresseanmälningar måste du logga in:

Har du inte registrerat dig ännu?

Skapa konto