FS_Header_2017_ver1

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Uppsala / Stockholm

Uppsalas tillväxt överträffade Stockholms under förra året, och i jämförelse med de tio största städerna i Sverige växte Uppsalas arbetsmarknad mest. Samtidigt är och förblir Stockholm landets stora tillväxtmotor. För oss på Fastighetssnabben är det stimulerande att verka på marknader där lönsamhet och expansion går hand i hand. Vår kunskap om modern fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel gör investeringar i fastigheter lönsamma, inom såväl drift och förvaltning som ekonomi. Utmana oss gärna – det lönar sig.

Fastighetssnabben har förvaltat och skött fastigheter i Uppsala sedan 2011. Uppdragen omfattar nu cirka 80 000 kvm och vi växer. Under våren och hösten 2017 kommer våra uppdrag att öka med mer än det dubbla vi har idag, vi ska flytta till nytt kontor och vi kommer bli dubbelt så många som jobbar. Så vi ser fram emot året och alla dess utmaningar!

Det är inte långt från Uppsala till vår huvudstad Stockholm. Vårt engagemang och vår nyfikenhet i att hitta anpassade lösningar åt våra kunder har gett ett gott renommé. Det är något som även spridit sig till Stockholm.

Kontakta oss på Fastighetssnabben i Uppsala / Stockholm

Besöksadress: Verkstadsgatan 10 A
Postadress: Verkstadsgatan 10 A, 753 23 Uppsala