FS_Header_2017_ver1

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Sundsvall / Härnösand

150 000 människor bor inom trekvarts restid från Härnösand, vilket gör regionen till en av Norrlands största arbetsmarknader.Och lite utmanande, men med glimten i ögat kallar sig Sundsvall för Norrlands huvudstad. Satsningen är dock på största allvar – man vill skapa världens bästa plats att leva på och vara en viktig faktor i Norrlands tillväxt. För oss på Fastighetssnabben är det här rätt miljö att verka i. Vår kunskap om fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel gör investeringar i fastighetsvärlden lönsamma. Utmana oss gärna!

I Sundsvall är vi gamla i stan. Kontoret här var tillsammans med kontoret i Hudiksvall de första som öppnade efter huvudkontoret i Gävle. – Det var 2001, vi fick en storkund, och den lokala närvaron har alltid varit viktig, en av nycklarna till vår framgång, säger Håkan Larsson, platschef.

Från kontoret här i Sundsvall leds skötsel och förvaltning av ett 60-tal fastigheter och drygt 200 000 kvm. Och uppdragen blir fler, sedan fem år tillbaka har vi nyanställt en person per år, nu är vi tio medarbetare. – Jag vet att fastighetsägare värderar tillgängligheten högt, att vi finns till hands och är snabbt på plats. Och att vi är oberoende, vi äger själva inga fastigheter och konkurrerar därmed inte med våra uppdragsgivare, slår Håkan Larsson fast.

När Fastighetssnabben öppnade Härnösandskontoret 2013 blev det med rivstart. – Ja, när vi debuterade här var det med så omfattande uppdrag att vi anställde fyra medarbetare omedelbart, berättar Håkan.

Fastighetssnabben förvaltar och sköter 150 000 kvm och ett 40-tal fastigheter i Härnösand, en stor del så kallade samhällsfastigheter med höga anspråk på tillsyn och skötsel. – Med omfattande uppdrag var det självklart att öppna kontoret här, vi ska alltid vara nära våra kunder, det tjänar också deras kunder på, hyresgästerna alltså, säger Håkan.

Kontakta oss på Fastighetssnabben i Sundsvall

Besöksadress: Heffnersvägen 30
Postadress: Heffnersvägen 30, 856 33 Sundsvall

Kontakta oss på Fastighetssnabben i Härnösand

BesöksadressViktoriagatan 3
Postadress: Viktoriagatan 3, 871 41 Härnösand