FS_Header_2017_ver1

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Hudiksvall

Den svenska skidtillverkaren Sundin fraktade en gång i världen tungt timmer från skogen till sin skidfabrik i Hudiksvall – ett tungt och slitsamt arbete. Sundin utvecklade med tiden en revolutionerande metod för lasthantering som gör att Hudiksvall idag har ett antal framgångsrika globala aktörer inom hydraulik. Inom Fastighetssnabben ser vi tekniskt nytänkande och innovationskraft som viktiga tillväxtfaktorer, därför förenar vi fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel med modern teknik inom såväl drift och förvaltning som ekonomi. Utmana oss gärna – det lönar sig.

Vårt kontor i Hudiksvall tillsammans med Sundsvallskontoret var först ut när Fastighetssnabben började öppna ”satelliter” utanför Gävle. Året var 2001, etableringen föranleddes av ett större uppdrag och enligt Fastighetssnabbens egen ”naturlag” att alltid finnas på plats nära kunden så öppnades kontoret. – Vi är fem medarbetare nu här på kontoret och vi växer stabilt, ca 75 000 kvm vilar just nu under vår skötsel och tillsyn, säger Peter Nilsson, platschef och tillägger.

–  Det värmer mig när kunder säger att vi har otroligt duktiga och engagerade medarbetare som ofta levererar mer än det förväntade. Och så är det, vi ställer oss gärna på tå.

Kontakta oss på Fastighetssnabben i Hudiksvall

BesöksadressRönningevägen 2
Postadress: Rönningevägen 2, 824 34 Hudiksvall
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se