Fastighetstekniker i Norrköping

Fastighetssnabben är inne i en expansiv fas och nu etablerar vi verksamhetskontor i Norrköping. Vi har spännande uppdrag och det finns stora utvecklingsmöjligheter där.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm och etablerar oss nu i Norrköping och Västerås. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 170 anställda.

Som fastighetstekniker kommer du ansvara för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Detta innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Norrköping

Ansökan: Vi samarbetar med Randstad vid denna rekrytering. Ansök här.

Sista ansökningsdag: 31 maj 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Norrköping – Karin Carlsson karin.carlsson@randstad.se

Kvalifikationer:

Vi söker dig som drivs av nyfikenhet, engagemang och har ett par års erfarenhet från fastighetsarbete. Du ska tidigare ha arbetat med värme-, ventilations- och kylinstallationer samt de styr- och reglersystem som betjänar dessa. Du är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt och du har ett B-körkort. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Du ska ha ett stort intresse för allt som rör teknik och ska även ha förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. All rapportering av utförda arbeten sker via datorer, vilket betyder att god datavana är ett krav.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller KY-nivå inom fastighet, bygg eller installation. Alternativt har du fått kunskapen genom arbetslivserfarenhet. Kunskap inom el är meriterande.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som  präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.