Fastighetsskötare till Norrköping och Västerås

Fastighetssnabben är inne i en expansiv fas och nu etablerar vi verksamhetskontor i Norrköping och Västerås. Vi har spännande uppdrag på dessa orter med omnejd och det finns stora utvecklingsmöjligheter där.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm och etablerar oss nu i Norrköping och Västerås. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 160 anställda.

Som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det förekommer även en del yttre skötsel med variation efter årstid.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Norrköping eller Västerås

Ansökan: Vi samarbetar med Randstad vid denna rekrytering. Ansök här Fastighetsskötare i Norrköping eller Fastighetsskötare i Västerås

Sista ansökningsdag: Skicka gärna in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdatum 16 januari 2017.

För information: om Norrköping – Karin Carlsson karin.carlsson@randstad.se eller om Västerås – Maria Frisk maria.frisk@randstad.se

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du som söker tjänsten ska ha kunskaper om fastighetsunderhåll eller meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du har en på gymnasienivå eller KY-nivå inom fastighet eller teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana med tillhörande program.

Du ska vara självgående och lätt att ta till instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt.

B-körkort krävs.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.