Fastighetsförvaltare i Norrköping och Västerås

Fastighetssnabben är inne i en expansiv fas och nu etablerar vi verksamhetskontor i Norrköping och Västerås. Vi har spännande uppdrag på dessa orter med omnejd och det finns stora utvecklingsmöjligheter där.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm och etablerar oss nu i Norrköping och Västerås. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 160 anställda.

Som fastighetsförvaltare arbetar du med både kommersiella och bostadsfastigheter. Du har framför allt ansvar för teknisk fastighetsförvaltning för ett antal kunder och säkerställer kundnöjdhet och förvaltning enligt kundavtal samt att lagar och förordningar efterlevs.

Din roll blir framför allt att i nära samarbete med kund initiera och driva driftmöten, budgetera och följa upp driftavtal, genomföra fastighetsekonomiska analyser, bedriva statusbesiktningar, ta fram underhållsplaner och ansvara för upphandlingar och förhandlingar, du driver själv en del ombyggnads- och underhållsprojekt. Du ägnar del av din tid till att sammanställa rapporter av olika slag och att dokumentera och organisera de aktiviteter som krävs för en professionell förvaltning.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Norrköping eller Västerås

Ansökan: I den här rekryteringen samarbetar vi med Dfind Science & Engineering. Välkommen med din ansökan via www.dfind.se eller Fastighetsförvaltare i Norrköping/Västerås

Sista ansökningsdag: 2017-01-16. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

För information:  För frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Eva Bjälkander 072-502 63 11 (eva.bjalkander@dfind.se), Västerås eller Sebastian Johansson 073-075 89 86 (sebastian.johansson@dfind.se), Norrköping.

Kvalifikationer: Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik, fastighetsekonomi eller bygg-, vvs- eller energiområdet på högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området men stor vikt kommer även att läggas vid personliga egenskaper.

Som person brinner du för fastigheter, är lösningsorienterad och har lätt att skapa goda kundrelationer. Du är strukturerad och är duktig på att organisera och planera ditt arbete.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben på sikt erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.