Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel med Fastighetssnabben. Ger lönsamhet inom drift, förvaltning och ekonomi.

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel i Umeå

Fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel som verkligen lönar sig – det är Fastighetssnabbens löfte till alla fastighetsägare i Umeå. Med oss får ni en engagerad och tillgänglig partner som förenar modern teknik med gedigen erfarenhet. Med helhetstänkande och djup kunskap inom drift, förvaltning och ekonomi optimerar vi våra kunders fastighetsskötsel och fastighetsförvaltning. Utmana oss gärna – det lönar sig!

Med Umeåbon Magnus Forssén som ny platschef och nya lokaler ökar vi närvaron i Umeå. Den 1 augusti invigs Fastighetssnabbens nya lokaler på industriområdet Västerslätt. Här ligger kontor, verkstad och lager samlat och nära de fastigheter som Fastighetssnabben förvaltar. – Med större närvaro och bättre lokaler har vi skaffat bättre förutsättningar att ta fler uppdrag och anställa mer personal, säger Magnus Forssén, Fastighetssnabbens nya platschef i Umeå. Vi vill satsa mer på Umeå och bygga en bra plattform här. Det ska kännas att vi är närvarande i staden.

Umeå är en stor kommun som är inne i en expansiv fas. Man bygger många nya fastigheter, både inom handel och boende, och här finns ett flertal större fastighetsägare med bestånd spritt över Sverige. – Marknadsmixen i Umeå passar oss, säger Magnus. På Fastighetssnabben vill vi gärna ta hand om större uppdrag på flera orter, samtidigt som vår ambition alltid är att ha en stark lokal närvaro.

Kontakta oss på Fastighetssnabben i Umeå

Besöksadress: Industrivägen 26
Postadress: Industrivägen 26, 901 30 Umeå
Fakturaadress: faktura@fastighetssnabben.se