Vi söker serviceinriktade fastighetsskötare till Uppsala

Vi söker nu två ansvarstagande och serviceinriktade fastighetsskötare till Fastighetssnabben i Uppsala. Du kommer att arbeta hos ett expansivt företag inom fastighetsförvaltning. I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra arbetet med hög kvalité.

Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad. Uppdraget kan, för rätt person, övergå till en anställning hos Fastighetssnabben.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning: I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer utföra mindre reparationer och sköta anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten. Du har även dagliga hyresgästkontakter.

Kvalifikationer: För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av liknande roller som har givit dig kunskap om fastighetsrelaterade anläggningar och reparationer, så som ventilationssystem. Du har B-körkort. Har du el-kompetens och erfarenhet av kylsystem är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer och därför är det viktigt du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Andra viktiga egenskaper är självgående, driven och lösningsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad: Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2016-12-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök här.

För information: Ellinor Hult, ellinor.hult@randstad.se alt. Matilda Stigell, matilda.stigell@randstad.se