Fastighetsssnabben expanderar i Mellansverige

Fastighetssnabben finns redan på åtta platser i landet och utökar nu med Norrköping och Västerås. Företaget rekryterar nu för fullt.

– Delar av personalen hamnar i Gävle, berättar Fastighetssnabbens vd, Bengt Nises.

Fastighetssnabben har sitt huvudkontor i Gävle men har verksamhet från Kiruna i norr till Stockholm i söder. Totalt är det 156 personer som sköter förvaltning och fastighetsskötsel, knappt hälften av dem finns i Gävle.
– Vi utökar samarbetet med Hemsö som är ett av Sveriges största fastighetsbolag. De äger fastigheter för vård, skola och omsorg.

Hemsö ägs till 70 procent av den statliga Tredje AP-fonden. I och med samarbetet kommer Fastighetssnabben nu att etablera sig i Västerås och Norrköping och rekryterar 25-30 personer. Det handlar bland annat om platschefer, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare.
Bengt Nises, vd för Fastighetssnabben.

– Och till hösten blir det Visby också, berättar Bengt Nises. Det är en medveten satsning på flera orter i Mellansverige. Och vi tittar på flera uppdrag.

Eftersom huvudkontoret ligger i Gävle och den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts i Gävle påverkas även Gävlekontoret. – Delar av personalen hamnar i Gävle. Rekryteringarna påverkar alla delar i företaget, till exempel administrationen.

Skrivet av:
Moniqa Swälas
026-15 96 28
moniqa.swalas@mittmedia.se