BRF Överdäcket sparade nästan en halv miljon

BRF Överdäcket på Södermalm i Stockholm har sparat nästan en halv miljon kronor på åtgärder som Fastighetssnabben föreslagit.

Föreningen har 215 lägenheter och 15 lokaler om totalt 19 000 kvadratmeter. Totalt omsätter man 20 miljoner kronor.

– Visserligen kostar Fastighetssnabbens arbete, men sedan de tog över förvaltningen har sänkta kostnader och ökade intäkter gjort att vi tjänat bra på arrangemanget, säger Lars Löwander, tekniskt ansvarig i styrelsen för BRF Överdäcket, och tillägger; lösningen med Fastighetssnabben passar oss utmärkt och kan alldeles säkert passa många bostadsrättsföreningar, stora som små.

Så sparades en halv miljon kronor: 275 000 kr sparades genom en översyn av sophanteringen. 60 000 kr kom till i hyresintäkter efter en genomgång som visade att lokalerna kunde hyras ut bättre. 50 000 kr extra i kassan kom till efter att en felaktig fakturering för lokalhyror korrigerats. 40 000 kr i sänkta årskostnader genom att en ny entreprenör för hisservice kontrakterades.

Det här är bara några av de vägar som Fastighetssnabben kan hjälpa er BRF med att få bättre ekonomi och mindre jobb med fastighetsförvaltningen. Gör som BRF Överdäcket – anlita Fastighetssnabben. Vi lovar att det lönar sig.

Hör av er till vår platschef i din stad.