Just nu söker vi fastighetsskötare till Härnösand

Som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det förekommer även en del yttre skötsel med variation efter årstid.

Fastighetssnabben fortsätter ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka med en fastighetsskötare till vår verksamhet i Härnösand där vi har omfattande och spännande uppdrag.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. De erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Norrköping/Linköping, Västerås och Visby. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 160 anställda.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Härnösand

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan i ämnesfältet med ditt namn och ref nr 5051701.

Ansökningsdag: 2017-02-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Håkan Larsson, 010-130 86 22

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet från bygg eller andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du som söker tjänsten ska ha kunskaper om fastighetsunderhåll eller meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du har en på gymnasienivå eller KY-nivå inom fastighet eller teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana med tillhörande program.

Du ska vara självgående och lätt att ta till instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt.

B-körkort krävs.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.


Vi söker fastighetsskötare/-tekniker till Söderhamn och Hudiksvall

Fastighetssnabben fortsätter ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka våra verksamheter i Söderhamn och Hudiksvall.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm och Norrköping/Linköping. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 160 anställda.

Som fastighetsskötare/-tekniker ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du utför reparationer, sköter anläggningar och utrustning i byggnader och på fastigheter. Du har även dagliga hyresgästkontakter

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Orter: Söderhamn och Hudiksvall

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan med namn, ort och ref nr 5041701 i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag: 2017-02-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Peter Nilsson, 010-130 86 24

Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsarbete eller annat tekniskt arbete. Det är meriterande om du har kunskap inom el eller en teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt på KY-nivå inom fastighet, bygg eller installation.

Du ska vara självgående och lätt att ta till instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt.

B-körkort krävs.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.


Uppsala Akademiförvaltning tecknar avtal med Fastighetssnabben

Fastighetssnabben AB kommer från oktober 2017 att ha hand om tillsyn och skötsel av Uppsala Akademiförvaltnings fastigheter i Uppsala. Uppdraget omfattar cirka 200 000 kvadratmeter i ett 50-tal fastigheter i centrala Uppsala.

– Fastighetsbeståndet vi ska sköta består av såväl anrika gamla byggnader som nybyggda och moderna hus, säger Bengt Nises, VD på Fastighetssnabben. 70 procent är kommersiella lokaler och resterande är bostäder – nästan allt ligger inom synhåll från Domkyrkotornen.

Uppsala Akademiförvaltning förvaltar kapital som donerats av personer i syfte att stödja verksamheten vid Uppsala universitet. Akademiförvaltningen räknar sina anor till 1624 då verksamheten startade i form av fastighetsförvaltning efter den så kallade Gustavianska donationen.

– Byggnaderna som uppdraget omfattar är betydelsefulla ur både kulturell och historisk aspekt, säger Bengt Nises. De innehåller såväl studentbostäder och utbildningslokaler som moderna kommersiella lokaler. Beståndets storlek och variation ställer stora krav på oss såväl i kompetens som organisation. Vi har redan inlett rekryteringsarbetet och kommer söka åtta nya medarbetare till vårt kontor i Uppsala.

Kommentar från Uppsala Akademiförvaltning
– Fastighetssnabben har mycket lång och gedigen erfarenhet av att sköta den typ av fastigheter vi äger, säger Torbjörn Axelsson, fastighetschef på Uppsala Akademiförvaltning. Sedan några år tillbaka har företaget även en väl etablerad verksamhet i Uppsala. Fastighetssnabben har växt och blivit en stark aktör på den här marknaden, men är fortfarande det lilla företaget med närheten till ägarna och deras engagemang. Detta och deras stora fokus på kundnöjdhet gör att vi ser fram emot samarbetet med Fastighetssnabben.


Fastighetsssnabben expanderar i Mellansverige

Fastighetssnabben finns redan på åtta platser i landet och utökar nu med Norrköping och Västerås. Företaget rekryterar nu för fullt.

– Delar av personalen hamnar i Gävle, berättar Fastighetssnabbens vd, Bengt Nises.

Fastighetssnabben har sitt huvudkontor i Gävle men har verksamhet från Kiruna i norr till Stockholm i söder. Totalt är det 156 personer som sköter förvaltning och fastighetsskötsel, knappt hälften av dem finns i Gävle.
– Vi utökar samarbetet med Hemsö som är ett av Sveriges största fastighetsbolag. De äger fastigheter för vård, skola och omsorg.

Hemsö ägs till 70 procent av den statliga Tredje AP-fonden. I och med samarbetet kommer Fastighetssnabben nu att etablera sig i Västerås och Norrköping och rekryterar 25-30 personer. Det handlar bland annat om platschefer, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare.
Bengt Nises, vd för Fastighetssnabben.

– Och till hösten blir det Visby också, berättar Bengt Nises. Det är en medveten satsning på flera orter i Mellansverige. Och vi tittar på flera uppdrag.

Eftersom huvudkontoret ligger i Gävle och den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts i Gävle påverkas även Gävlekontoret. – Delar av personalen hamnar i Gävle. Rekryteringarna påverkar alla delar i företaget, till exempel administrationen.

Skrivet av:
Moniqa Swälas
026-15 96 28
moniqa.swalas@mittmedia.se


Expansiv fas med etablering i Norrköping och Västerås

Fastighetssnabben är inne i en expansiv fas och nu etablerar vi verksamhetskontor i Norrköping och Västerås. Vi söker platschefer, fastighetsförvaltare, fastighetstekniker och fastighetsskötare. Vad med på vår tillväxtresa och bli del av organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Läs mer om tjänsterna:

Platschef i Norrköping och Västerås

Fastighetsförvaltare i Norrköping och Västerås

Fastighetsstekniker i Norrköping och Västerås

Fastighetsskötare i Norrköping och Västerås

 


Vi söker serviceinriktade fastighetsskötare till Uppsala

Vi söker nu två ansvarstagande och serviceinriktade fastighetsskötare till Fastighetssnabben i Uppsala. Du kommer att arbeta hos ett expansivt företag inom fastighetsförvaltning. I din roll förväntas du ta eget ansvar och utföra arbetet med hög kvalité.

Uppdraget ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad. Uppdraget kan, för rätt person, övergå till en anställning hos Fastighetssnabben.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning: I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer utföra mindre reparationer och sköta anläggningar och utrustning kopplat till fastigheten. Du har även dagliga hyresgästkontakter.

Kvalifikationer: För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av liknande roller som har givit dig kunskap om fastighetsrelaterade anläggningar och reparationer, så som ventilationssystem. Du har B-körkort. Har du el-kompetens och erfarenhet av kylsystem är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är ansvarsfull och pålitlig och van att arbeta självständigt. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer och därför är det viktigt du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Andra viktiga egenskaper är självgående, driven och lösningsorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad: Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2016-12-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök här.

För information: Ellinor Hult, ellinor.hult@randstad.se alt. Matilda Stigell, matilda.stigell@randstad.se


FAVAL – validering av kunskap

FAVAL är Fastighetsbranschens valideringssystem för kompetens. Via FAVAL kan vi i dagsläget validera fastighetstekniker (FT1).

– Nyttan med FAVAL för oss är att vi får en bättre möjlighet att kartlägga vår personal, säger Susanne Lutti, platschef på Fastighetssnabben. Vi får reda på personalens styrkor och vad som kan förbättras, och får på så sätt veta var vi ska lägga krut på att kompetensutveckla.

Här kan du se filmen där två av våra medarbetare medverkar – Susanne Lutti och Mikael Salmi.


Fastighetssnabben har fått omfattande förvaltningsuppdrag av Hemsö

Fastighetssnabben AB har tecknat ett omfattande avtal med Hemsö Fastighets AB om skötsel och teknisk förvaltning av Hemsös fastigheter i mellersta och norra Sverige. Fastigheterna är belägna från Linköping i söder till Umeå i norr, och även på Gotland.

– I norra regionen har vi haft ett samarbete med Hemsö i några år, men nu utökas uppdraget rejält både i omfattning och geografiskt, säger Bengt Nises, VD på Fastighetssnabben. Det är cirka 400 000 m2 som tillkommer i Umeå, Gävle, Borlänge, Uppsala, Norrköping, Västerås och Visby – med ett flertal omkringliggande orter i Mellansverige.

– Hemsö lägger över ett stort ansvar på oss som entreprenör, fortsätter Bengt Nises. Kraven i avtalet är högt ställda på lokal närvaro och på både bred och djup kompetens. Uppdraget kräver att vi etablerar ytterligare verksamhet i Västerås, Norrköping och Visby. Det innebär att vi i regionen söker platschefer, fastighetsskötare, tekniker och förvaltare till flera orter.

Med sina drygt 300 fastigheter i Sverige, Finland och Tyskland med ett marknadsvärde på 30,2 miljarder är Hemsö en av de ledande privata ägarna på marknaden för samhällsfastigheter. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice med fokusområden inom äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende.

– Vi har ett bra samarbete med Fastighetssnabben i norra Sverige där både hyresgästerna och vi är mycket nöjda, säger Rikard Nyhrén, Fastighetschef på Hemsö Fastighets AB. Långsiktighet är avgörande i vårt ägande därför vill vi ha en trygg partner med bred kompetens inom förvaltning och som brinner för att utveckla hållbara driftslösningar, både ekonomiskt och miljömässigt. Fastighetssnabben har visat att de har rätt inställning och förmåga att lösa uppgifterna.


Vi söker fastighetsskötare till Sundsvall

Som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det förekommer även en del yttre skötsel med variation efter årstid.

Fastighetssnabben fortsätter ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka med en fastighetsskötare till vår verksamhet i Sundsvall där vi har omfattande och spännande uppdrag.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. De erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Norrköping/Linköping, Västerås och Visby. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 160 anställda.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Sundsvall

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan i ämnesfältet med ditt namn och ref nr 5051602.

Ansökningsdag: Snarast. Urval och intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt.

För information: Håkan Larsson, 010-130 86 22

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du som söker tjänsten ska ha kunskaper om fastighetsunderhåll eller meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du har en på gymnasienivå eller KY-nivå inom fastighet eller teknisk utbildning. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning och datorvana med tillhörande program.

Du ska vara självgående och lätt att ta till instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt.

B-körkort krävs.

Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.


🎼 Granen står så grön och grann i stugan…

Ja, snart är julen här och vi på Fastighetssnabben gör allt för att julstämningen ska infinna sig. Olle och Fredrik har sett till att ett gäng gröna och granna granar står ut runt om i Gävle.

Fastighetssnabben firar jul