Flytta till nyproducerade hyresrätter i höst!

Just nu bygger Preservia för fullt vid arenaområdet Gavlehov i Gävle så du kan flytta in i fräscha och välplanerade hyresrätter i redan 1 oktober 2017! Gavlehov är ett attraktivt område nära till centrum, apotek, hälsocentral, skolor, högskola och rekreationsområde; som även har mycket goda bussförbindelser till centrala Gävle.

Lägenheterna ligger granne med hemmaarenorna för Brynäs IF och Gefle IF som nu för­stärks med en fotbollsarena, friidrotts- och sportarena. Men här finns också närheten till skog, stora grönområden och naturreservat.

Det nya kvarteret ligger i området mellan Estraden och Gavlehov och binder samman Sätra och Stigslund med Gävle centrum. Visio­nen är en ny stadsdel med bostäder, idrottsarenor, kultur, nöjen, kommersiell och offentlig service och omgivande strövområden.

Yteffektiva lägenheter med generöst ljusinsläpp och smart nyttjande av varje kvadratmeter om 1-3 rok. Samtliga lägenheter har balkong alternativt terrass.

Se de olika planlösningarna och gör din intresseanmälan här.

Bo smart, lev stort – Gavlehov!

20170505_112610_fixad

20170505_112544_fixad

20170505_113124_fixad


Sommarjobbare i Sveg

Är du sugen på att jobba med fastigheter och är engagerad, nyfiken och serviceinriktad? Då kanske du är rätt person för ett sommarjobb hos oss.

Arbetet sker både inom- och utomhus. Det kan till exempel vara att utföra enklare reparationer i fastigheter, yttre skötsel som gräsklippning och rensa rabatter.

Kvalifikationer: Vi söker dig som gillar fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter och har ett visst tekniskt intresse. Du ska vara självgående och ha lätt att ta instruktioner och kunna arbeta med olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs.

Arbetet innebär kontakter med hyresgäster och kunder varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Sveg

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan i ämnesfältet med ditt namn och ref nr 5101702.

Sista ansökningsdag: Löpande

För information: Fredrik Göransson, 010-130 86 52

 


Alla blir vinnare tillsammans med Fastighetssnabben!

Skönare för hyresgästen, 40 000 kronor i besparing för fastighetsägaren och bättre för miljön. Nån som undrar hur win-win stavas?

Greger Skogkvist, som med sin fru äger Husö Fastighets AB, fick ett samtal från hyresgästen Arbetsförmedlingen i Söderhamn. Det var lite för kallt i lokalerna trots att en stor investering gjorts i ny ventilation. – Jag kontaktade Fastighetssnabben och bad dem titta på detta. För oss är det viktigt att fastighetsteknikern har bra kompetens. Inte minst när man investerat i dyra anläggningar, annars är det inte mycket mening med det. Och Fastighetssnabben har den kompetensen, säger Greger Skogkvist.

Peter Nilsson på Fastighetssnabben förklarar: – Greger är en medveten fastighetsägare. Han bad oss åka ner och justera kurvan så att hyresgästen skulle få det varmare. Vi gjorde det utan att få effekt. Då grottade vi ner oss i termostater etc och fick ett bättre utfall. Förre fastighetsskötaren hade återkommande höjt framledningskurvan utan att få varmare i lokalerna på grund av maxgränsen i respektive radiator. Vi justerade nu termostaternas maxgräns från cirka 20 grader till cirka 23 grader, för att få ut tillräckligt med värme till hyresgästen, och samtidigt kunde vi sänka kurvan för framledning. Vi fick därmed ett bättre delta T.

Besparingen är cirka 80 000 kWh, fjärrvärme. Energin kostar cirka 50 öre per kWh. Alltså ca 40 000 kronor + moms är besparingen. Samtidigt som komforten ökar för hyresgästen.

_8001118_greger-skogskvist_webb

Greger Skogkvist


Vi söker fastighetsskötare till Vadstena/Motala

Vi har nyligen startat upp vår verksamhet i Östergötland och arbetar med flera stora spännande uppdrag inom fastighetsskötsel och förvaltning. För att nå framgång har vi rekryterat ett skickligt team som ska fortsätta att driva den positiva utvecklingen. Idag är vi på jakt efter en kompetent fastighetsskötare som ska verka i Vadstena. Känns det inspirerande att vara med på deras tillväxtresa och vara en viktig del i att bygga upp en välfungerande verksamhet på orten, då är detta rätt tjänst för dig!

Som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel av fastigheten. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det förekommer även en del yttre skötsel med variation efter årstid.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB.

Ort: Vadstena

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-04-26. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök via Randstad som sköter denna rekrytering. Ansök här.

För information: Karin Carlsson, rekryteringskonsult, karin.carlsson@randstad.se, 0733-434159

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en gymnasie- eller KY-utbildning inom fastighet eller teknik. Du har kunskap inom fastighetsunderhåll och det är mycket meriterande om du tidigare arbetat som fastighetsskötare eller liknande. Har du erfarenhet ifrån underhåll, drift, installation och/eller service är det också meriterande.

Vi söker en engagerad person som med enkelhet strukturerar och planerar sitt arbete på ett effektivt sätt. Vi vill att du har ett stort kundfokus och utvärderar dina handlingar utifrån hur kunderna kommer att påverkas.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben på sikt erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 


Fastighetssnabben bjuder in till Påsklovskul på Gavlevallen!

Gefle IF Fotboll bjuder den 11 april tillsammans med Fastighetssnabben in till en dag med Påsklovskul på Gavlevallen för att ge fler chansen till ett meningsfullt skollov.

Gefle IF vill genom lek, träning och utbildning utveckla fotbollsspelare såväl till den egna A-lagsverksamheten som till goda medborgare i samhället. Föreningen är en viktig pusselbit i samhället och bidrar till att skapa förutsättningar för alla barn att bo och leva i en trygg miljö.

Förutom den dagliga verksamheten, med 1000 barn och ungdomar, skapar föreningen flera andra aktiviteter för att #geflermöjligheter till den meningsfulla fritid som fotboll ger. En av de aktiviteterna är att i samarbete med Fastighetssnabben anordna en dag på påsklovet dit Gävles barn och unga bjuds in till en dag på Gavlevallen med fotboll, lek och fika tillsammans med föreningens A-lagsspelare.

– Fotbollsplanen är en unik mötesplats och att vi kan bidra till att barn och ungdomar får chansen att mötas och lära känna varandra under ett lov känns viktigt och är att ansvar vi gärna tar som förening, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i Gefle IF Fotboll.

– GIF gör ett stort och viktigt arbete kring detta. Det här är integration på riktigt. Inte bara en pappersprodukt. Det stämmer helt med våra värderingar och hur vi vill jobba. Därför valde vi att medverka i detta, säger Malin Gustafsson på Fastighetssnabben.

När Gefle IF och Fastighetssnabben anordnade samma aktivitet på sportlovet 2016 kom cirka 200 barn.

– Det är kul att att se att våra partners och i detta fall Fastighetssnabben vill utveckla samarbetet med Gefle IF. Fotboll är en fantastiska möjlighet att göra konkreta projekt som det här, säger Pär Lagerström. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad vi, tillsammans med kreativa partners, kan hitta på i framtiden.


Vi söker personal till Västerås!

Just nu söker vi fastighetstekniker och fastighetsskötare till vår verksamhet i Västerås där vi har omfattande och spännande uppdrag. Är du rätt person kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Läs mer om tjänsterna:


Funderar du på ett nytt jobb? Något mer omväxlande? 

Då kanske vi kan erbjuda dig ett, där ingen dag är den andra lik. Är du dessutom serviceinriktad och intresserad av teknik, så varför inte bli fastighetsskötare eller fastighetstekniker i Uppsala?

Just nu söker vi fastighetstekniker och fastighetsskötare till vår verksamhet i Uppsala där vi har omfattande och spännande uppdrag. Är du rätt person kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Läs mer om tjänsterna:


Vi söker ledare med intresse för fastigheter i Västerås

Fastighetssnabben är inne i en expansiv fas och etablerar ett verksamhetskontor i Västerås. Fastighetssnabben har spännande uppdrag på dessa orter och det finns stora utvecklingsmöjligheter. Känns det inspirerande att vara med på deras tillväxtresa och vara en viktig del i att bygga upp ett väl fungerande team på orten, då är detta rätt tjänst för dig!

Som platschef ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att utföra sina uppdrag med rätt kvalitet på rätt tid. Du ansvarar för att kommunikationen fungerar såväl internt som externt mot uppdragsgivare och är företagets ansikte utåt i regionen. Du ansvarar för att mål uppnås och att nyckeltal följs upp. På sikt förväntas du var personalansvarig för 15- 20 personer. Du ser till att verksamheten bedrivs i enlighet med företagets policys, regler, affärsidé, värdegrund och verkar kontinuerligt för att Fastighetssnabben utvecklas.

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2017-04-16. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ansök via Randstad som sköter denna rekrytering. Ansök här.

För information: Johannes Larsson, rekryteringskonsult på Randstad, tel: 0722-259878, johannes.larsson@randstad.se

Kvalifikationer: Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fastighetsbranschen. Du har kanske tidigare arbetat med fastighetsförvaltning, installation eller i byggnadsbranschen. Vi söker dig som har ekonomiskt sinne och entreprenörsanda. Du gör kalkyler och skriver avtal. För att passa in i organisationen är du prestigelös och samtidigt orädd att ta dig an nya utmaningar.

Som person är du en skicklig ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska. Vi söker dig som har förmåga att skapa sammansvetsade team, är lösningsfokuserad och initierar samt driver nya initiativ. Du har ett stort kundfokus och utvärderar dina handlingar utifrån hur kunderna kommer att påverkas.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Just nu söker vi fastighetstekniker till Luleå

Som fastighetstekniker kommer du ansvara för att genomföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters tekniska system. Detta innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar.

Fastighetssnabben fortsätter ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka med fastighetstekniker till vår verksamhet i Luleå där vi har omfattande och spännande uppdrag.

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun.

Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 180 miljoner och har ca 170 anställda.

Uppdragsgivare: Fastighetssnabben AB

Ort: Luleå

Omfattning: Heltid

Ansökan skickas till: jobb@fastighetssnabben.se. Märk ansökan i ämnesfältet med ditt namn och ref nr 5071701.

Sista ansökningsdag: 2017-04-23. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Henrik Nises, 010-130 86 19

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsarbete eller annat tekniskt arbete. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetar med drift, underhåll och service.

Du ska ha ett stort intresse för allt som rör teknik och ska även ha förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra. All rapportering av utförda arbeten sker via datorer, vilket betyder att god datavana är ett krav.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller KY-nivå inom fastighet, bygg eller installation. Alternativt har du fått kunskapen genom arbetslivserfarenhet. Kunskap inom el är meriterande.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 


Vi söker förvaltarassistenter till Umeå, Uppsala och Östersund!

Fastighetssnabben fortsätter ha en positiv utveckling och behöver nu förstärka med förvaltarassistenter till våra verksamheter i UmeåUppsala/StockholmÖstersund där vi har omfattande och spännande uppdrag. 

Som förvaltarassistent är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvariga i det dagliga arbetet med fastighetsförvaltning och fastighetsdrift. Du har ett administrativt ansvar där några av dina arbetsuppgifter kan vara att ta fram olika underlag och uppgifter för till exempel entreprenadrapporter och upphandlingar av bygg- och installationsentreprenader. Det kan även vara att initiera, genomföra och dokumentera driftmöten, granska leverantörsfakturor, hyra ut lägenheter, energiuppföljning och förbereda rapportmaterial inför möten och besiktningar.

Läs mer om tjänsterna på de olika orterna här: